Despre companie

Cuvînt de salut al Directorului General

Stimate vizitator,

Bine aţi venit pe pagina web a Companiei Financiare "Prime Capital".

Una din cerinţele de bază a fiecărui om este de a avea o casă proprie. Traversăm o perioadă, cînd nu ţoţi îşi pot permite procurarea unei locuinţe din propriile economii. Anii trec, iar visul de a avea o casă îi pot împinge pe unii la paşi disperaţi cum ar fi lucrul peste hotare.

Compania Financiară "Prime Capital" vine cu o soluţie total diferită - o gamă largă de produse ipotecare şi servicii de înaltă calitate, menite de a Vă ajuta în procurarea propriei locuinţe.

Nu ne-am oprit doar aici, "Prime Capital" oferă împrumuturi şi pentru cei, care au o afacere, încurajînd dezvoltarea spiritului de întreprinzător, iar prin produsele sale contribuind şi la prosperarea businessului Dvs.

Consultînd site-ul nostru, Veţi găsi informaţii utile atît despre activitatea Companiei, cît şi despre produsele creditare "Prime Capital". Vă stă la dispoziţie şi un calculator special, care Vă va ajuta să estimaţi creditul selectat. Totodată aveţi posibilitatea să primiţi consultaţii on-line de la angajaţii Companiei  Vă vor da explicaţiile necesare oricînd veţi avea nevoie.

"Prime Capital" apreciază la maxim colaborarea cu fiecare dintre clienţii săi, dezvoltînd pentru cei fideli un program complex de stimulare a loialităţii. Astfel, pentru fiecare credit ulterior contractat la "Prime Capital", primiţi reduceri la comisioane sau dobândă.

Vom fi bucuroşi dacă, devenind client al Companiei "Prime Capital",  veţi găsi un prieten adevărat, gata oricînd să Vă ofere un ajutor.

 

Cu respect şi consideraţiune,Carmina Vicol,
Director General
ÎCS “Prime Capital" SRL


Dacă Dvs.aveţi careva obiecţii la calitatea deservirii sau propuneri, puteţi expedia un mesaj direct Directorului General al Companiei "Prime Capital".

E-Mail: carmina.vicol@primecapital.md


Taguri: cuvînt de salut   Director General  

Misiunea, Viziuni şi Valori

Misiunea Companiei "Prime Capital" este de a ajuta oamenii, inclusiv pe cei cu venituri reduse, să-şi procure o locuinţă, să-şi îmbunătăţească condiţiile de trai sau să-şi dezvolte propria afacere, astfel contribuind la ridicarea nivelului şi calităţii vieţii cetăţenilor din ţară.

De asemenea „Prime Capital” îşi trasează misiunea de a contribui la educarea financiară a pieţei, şi anume de a oferi explicaţii privind noţiunile de creditare cît mai multor persoane, astfel încit fiecare să fie capabil să analizeze obiectiv o ofertă de creditare, să-şi calculeze corect posibilităţile de achitare şi să înţeleagă cît mai bine produsele creditare.

Ne propunem în permanenţă să dezvoltăm imaginea Companiei şi să ridicăm valoarea investiţiilor prin oferirea unui spectru larg de produse şi a unor servicii de înaltă calitate.

Viziune – Compania "Prime Capital" este ferm convisă, că creditele ipotecare de lungă durată sunt o soluţie reală în rezolvarea problemei spaţiului locativ, iar businessul mic şi mijlociu este baza unei societăţi prospere. Vom depune eforturi sporite pentru a atrage resursele financiare necesare în vederea elaborării şi acordării unor produse accesibile şi practice atât pentru creditele ipotecare cît şi pentru afaceri.

Valorile Companiei:

Prietenie şi asistenţă - ca un adevărat prieten, vom ajuta mereu şi vom fi alături de clienţii noştri, începînd de la primirea împrumutului pînă la achitarea integrală a acestuia. În acest scop, vom elabora şi perfecţiona mereu mecanisme de protejare şi asisitenţă a clienţilor pe toată perioada de deservire a împrumutului.

Progres
- îmbunătăţirea condiţiilor de trai duce la un progres general nu numai pentru clienţii Companiei, care beneficiază de un împrumut ipotecar, dar şi pentru toţi cei care direct sau indirect contribuie la acest proces:

- angajaţii companiei au un loc de muncă stabil, de lungă durată şi un salariu decent;
- companiile de construcţie (dezvoltatori) care contibue vădit la dezvoltarea pieţii imobiliare prin oferirea spaţiilor locative moderne;
- achitarea conştincioasă a impozitelor de către companie este un aport în bugetul statului, care îi permite să-şi implimenteze programele  sale de dezvoltare socială, cultutală şi economică;
- participarea companiei la diferite acţiuni de caritate în sprijinul păturilor social vulnerabile.

Profitabilitate - orice investire sau atragere de resurse financiare presupune o responsabilitate faţă de investitori sau finanţatori. "Prime Capital" consideră de datorie să-şi exerciteze onest şi responsabil obligaţiunile sale faţă de investitori, să atragă resurse umane corespunzătoare în vederea măririi valorii investiţiilor şi asigurării unui proiect profitabil. Deasemenea, pentru noi este important, ca fiecare client în urma colabărării cu "Prime Capital", să-şi mărească profitul afacerii sau să-şi soluţioneze problema spaţiului locativ.

Transparenţă şi onestitate - optăm de la bun început pentru o relaţie transparentă şi onestă dintre companie şi client. Astfel, clientul cunoaşte din start toate cheltuielile legate de obţinerea şi deservirea împrumutului, iar din partea clientului, compania se aşteaptă la o comunicare deschisă a situaţiei sale financiare în vederea acordării unui împrumut, capabil de a fi gestionat de către client şi nu o povară financiară grea.


Taguri: misiunea   viziuni   valori  

Istoria Companiei

"Prime Capital" este o companie financiară, non-bancară, cu capital străin, specializată în oferirea împrumuturilor ipotecare şi împrumuturilor pentru afaceri.

"Prime Capital" şi-a început activitatea în anul 2006, fiind prima companie de creditare ipotecară din Republica Moldova, marcând o creştere şi o dezvoltare rapidă.

Combinînd necesităţile actuale ale pieţii financiare cu cele mai bune practici internaţionale de creditare, "Prime Capital" a lansat în 2007 produsul „Smart Capital”, care este destinat întreprinderilor mici şi mijlocii, având ca scop satisfacerea necesităţilor companiilor locale în resurse financiare pe termen scurt, mediu sau lung la condiţii avantajoase. Pe parcursul activităţii sale "Prime Capital" a creditat peste 1 200 de clienţi şi au fost eliberate împrumuturi în sumă de circa 79 mln USD.

În anul 2012 a fost lansat un produs nou destinat întreprinderilor agricole. Acest produs permite investirea mijloacelor pe termen lung în sădirea livezilor, viilor, construcţiia halelor de procesare, dar rambursarea creditului are loc numai după ce investirea dată începe să aducă venituri.

Compania financiară "Prime Capital" are scopul de a oferi clienţilor săi servicii de înaltă calitate şi o diversitate largă de produse de împrumut.

Scopul "Prime Capital" este inovator şi în general, se bazează pe 4 elemente care le consideră esenţiale într-o activitate de succes:
- satisfacerea maximă a necesităţilor clienţilor;
- crearea încrederii şi fidelizarea clienţilor;
- minimizarea riscurilor;
- profesionalism înalt.

Munca în echipă, integritatea, calitatea şi atitudinea personalizată faţă de fiecare client sunt punctele asupra cărora se lucrează în permanenţă pentru a deveni liderii pieţii pe termen lung şi pentru ca partenerii şi clienţii Companiei să se poată baza pe "Prime Capital" în orice circumstanţe.


Taguri: istoria companiei  

Acţionari

Fondator şi proprietar al Companiei Financiare "Prime Capital" SRL este  grupul de fonduri de capital privat gestionate de New Century Holdings (NCH Advisors).


Taguri: acţionari  

Parteneri

"Prime Capital" mereu tinde să construiască relaţii de parteneriat durabile şi indelungate, bazate pe transparenţă şi avantaj reciproc. În selectarea partenerilor săi de afaceri "Prime Capital" aplică un set de criterii de exigenţă, şi anume: reputaţie remarcabilă; siguranţa financiară; oferte competitive; standarde înalte de lucru. 

"Prime Capital" este deschisă oricând pentru colaborări de succes cu companiile de construcţii pentru a găsi diverse modalităţi de creditare a apartamentelor în curs de execuţie de pe piaţa primară şi de a mări semnificativ accesul cetăţenilor la locuinţe noi.


Parteneri strategici:

- World Business Capital (SUA)
- OPIC
- USAID

Companii de construcţii (dezvoltatori):
- Coliseum Palace
- Euromansarde

Companii de intermediere:
- Euroimobil
- Portalul imobiliar: www.locuinte.md
- Agenţia Imobiliară Pro Imobil Grup
- Protect Imobil Centrul Serviciilor Imobiliare

Companii de evaluare:
- Nica Imobil
- Bursa de Imobil "LARA"
- Gofma Consulting
- Andiol Consulting
- Euroimobil
- Agenţia Imobiliară M2
- Proimobil Grup SRL

Companii de asigurare:
- Moldasig
- Asterra Grup
- Donaris Group

 

"Prime Capital" este membru al Camerei de Comerţ Americane (AmCham) şi EBA (European Business Association).


Taguri: parteneri  

Carieră

Echipa " Prime Capital " este una dintre valorile de bază ale companiei si , prin urmare , " Prime Capital " pretuieste angajatii săi și investeste în dezvoltarea lor.

Fiecare angajat este mandru sa faca parte din echipa " Prime Capital ". Activitățile din cadrul companiei permit îmbunatatirea continua a cunostintelor si abilitatilor lor profesionale .

Daca vrei sa faci parte dintr-o echipă activa și profesionala , aplica pentru un job viitor .

Puteți trimite CV-ul , împreună cu o scrisoare de motivație la adresa de email : hr@primecapital.md ; office@primecapital.md

Compania îsi rezervă dreptul de a contacta doar candidatii selectati.  

 

---------------------------------------------------

 

FUNCŢIE VACANTĂ

 

 

 

 

Ofiter Conformitate

 

Compania financiara cu capital strain Prime Capital, specializata in oferirea imprumuturilor ipotecare si pentru business, anunta concurs pentru suplinirea postului vacant de Ofiter Conformitate

Principalele responsabilitati:
• Analizeaza legislatia specifica aplicabila in domeniul financiar-bancar;
• Evalueaza periodic corespunderea procedurilor interne cerintelor legislative si identifica deficientele;
• Intocmeste rapoarte de conformare si inainteaza propuneri pentru modificarea reglementarilor interne;
• Executa rolul de persoana desemnata si este responsabil de raportarea catre Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor si alte autoritati.

Cerinte:
• Studii economice finalizate;
• Minimum 2-3 ani experienta intr-o pozitie similara sau conexa;
• Cunoasterea reglementarilor, standardelor si practicilor interne si internationale in domeniul conformitatii asociate activitatii financiar-bancare;
• Capacitate de concentrare, analiza si sinteza;
• Capacitate de a se informa si invata continuu.

Oferta:
• Pachet salarial atractiv;
• Posibilitati de dezvoltare profesionala.
Persoanele interesate sunt invitate sa expedieze CV-ul la adresa de e-mail: hr@primecapital.md
In tema scrisorii mentionati in mod obligatoriu denumirea postului pentru care candidati. Vor fi contactate pentru interviu doar persoanele care au trecut etapa de selecte a CV-urilor. Toate aplicatiile vor fi gestionate cu maxima confidentialitate.
 

 

 


Taguri: carieră   funcţie vacantă  

Responsabilitate socială

 ICS Prime Capital SRL îşi doreşte o dezvoltare durabilă într-o societate prosperă, de aceea acţiunile pe care le desfăşurăm în ceea ce priveşte RSC înclud obiective etice menite să promoveze valorile culturii noastre corporative.

Compania oferă produse creditare optime şi atractive, încurajînd dezvoltarea micului business şi promovînd în rîndul familiilor simţul sănătos al proprietaţii, asigură angajaţilor condiţii de muncă decente, adoptă o atitudine bazata pe respect şi seriozitate faţă de parteneri, desfăşoară periodic acţiuni umanitare, contribuind cu donaţii directe, menite să ajute diferite categorii sociale defavorizate, se implică activ în campaniile de ocrotire şi înverzire a mediului.

Astfel, domeniile prioritare în care ICS “Prime Capital” SRL desfăşoară programe de Responsabilitate Social - Corporativă sunt:

1.susţinerea şi dezvoltarea spiritului de întreprinzător între femei şi tineri, în special cei reîntorşi de peste hotare;
2.susţinerea educaţiei prin aprecierea rezultatelor deosebite ale elevilor şi studenţilor;
3.susţinerea artei şi culturii prin încurajarea teatrului moldovenesc, talentelor autohtone, cultivarea tradiţiilor;
4.susţinerea sportului, sprijinind sportivii autohtoni;
5.întreprinderea acţiunilor umanitare prin ajutorul: sinistraţilor, copiilor din orfelinate, familiilor cu multi copii şi social vulnerabile, persoanelor vîrstnice fără sprijin material sau familial;
6.protejarea mediului înconjurător efectuînd acţiuni de îngrijire şi înverzirea plauilui natal.

Compania colectează mijloace băneşti, precum şi haine, cărţi, jucării, care sunt transmise ulterior caselor de copii.

Ca o iniţiativă din partea „Prime Capital” de facilitare a accesului familiilor cu mulţi copii, la împrumuturi este exonerarea clienţilor cu trei şi mai mulţi copii de la plata comisionului de examinare.

Managementul Companiei îndeamnă angajaţii, partenerii de afaceri precum şi clienţii săi să participe activ în diverse acţiuni menite să sprijine societatea şi mediul, din care facem parte.


Taguri: responsabilitate socială  Credite cu opţiuni de protecţie!

Prime Capital a lansat, în premieră, un concept nou de creditare - CREDITE PROTEJATE!


Mai mult

Verificare sold prin telefon!

Prime Capital, Va aduce la cunoştinţă, că puteţi verifica soldul datoriei restante, urmatoarea plată....


Mai mult

Сarnetul Meu de achiziţii!

Prime Capital a lansat la data de 1 iulie a.c un produs nou de creditare Prime CEC...


Mai mult