• Index de dobanda (LIBOR), %:  0.2500
  • Index de dobanda 2 (MDL), %:  4.8000
  • $ 17.8399
  • € 21.4838

Noutati

Prime Capital te susține în promovarea afacerii tale on-line!

24.Apr.2020
Prime Capital te susține în promovarea afacerii tale on-line!

 

Stimați Clienți Prime Capital, știm că în aceasta perioada complicată afacerile Dvs. au nevoie de mai multă susținere. Este o perioadă a schimbărilor, când multe business-uri se concentrează pe vânzări on-line, iar noi întotdeauna am urmărit și apreciat activitățile antreprenorilor pe rețelele de socializare. Mai mult ca atât, dacă ați început sau intenționați să vindeți online și doriți să vă promovați produse în social media, suntem dispuși să vă ajutăm.

În acest context, anunțăm ca Prime Capital este alături de clienți, oferindu-le suport informațional și asistență tehnică pentru a fi prezenți în social media și cunoscuți de un număr mai mare de persoane. Pentru detalii, ne puteți contacta la numerele de telefoane: (022) 87 1111, (069) 87 1111 sau scrieți-ne pe paginile noastre de Facebook și Instagram.

De asemenea, Vă reamintim că puteți achita creditul online, utilizând sursele menționate aici. Iar atunci când efectuați plăți cu cardul bancar, Vă rugăm să fiți prudenți pentru a nu fi victimă escrocilor. Nu spuneți și nu oferiți nimănui datele cardului bancar.

Aveți grijă de sănătatea Dvs. și a oamenilor dragi!